Tuesday, March 5, 2019

Yarn Pegs = Garen knijpers

Helaas is niet iedereen gezegend met een wolwinkel om de hoek. Meer en meer kiezen we voor gemak en kopen we onze garen online in plaats van in een fysieke winkel.


Heb je het wel eens meegemaakt? Je koopt garen via een webshop en wanneer je ze ontvangt is de kleur heel anders dan wat je had verwacht. Het is dan ook soms erg moelijk om op een scherm te zien hoe een kleur in het echt is en of bepaalde kleurencombinaties goed bij elkaar passen.
In Engeland zijn ze al wat langer bekend en razend populair onder de haak- en breisters. Ze noemen ze “yarn pegs”. Deze wasknijpers, omwikkeld met garen, maken het kiezen van kleurencombinaties een stuk makkelijker! Het zijn in feite kleurenmonsters. Zo heb je alle kleuren van je favoriete garen binnen handbereik en kan je de mooiste kleurencombinaties maken zonder eerst een bolletje van alle kleuren te moeten kopen. Handig toch?


 Doordat je de knijpers naast elkaar kunt leggen kan je zien of bepaalde kleuren goed bij elkaar passen. Dit is vooral fijn als je kleuren wilt uitzoeken voor bijvoorbeeld een dekentje.

Ik werk graag met Phildar Phil Coton en heb dan ook alle kleuren in huis. Inmiddels zijn er 77 prachtige kleuren verkrijgbaar. Wil je ook zo’n handige set “yarn pegs” van Phil Coton? Stuur mij een berichtje of bestel ze via mijn Etsy winkel.

Het is ook mogelijk om enkele kleuren te bestellen. Neem hiervoor contact met mij op.

Ik wens je alvast veel kleurinspiratie toe!

 
 

No comments:

Post a Comment

Don't be shy, just leave a comment. I love to hear what you think!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...